FAQ / Retur

Hent vores returlabel

Så returnerer vi så snart vi har modtaget din pakke!

Få svar på dine spørgsmål her!

Oftest stillede spørgsmål

Kan jeg selv vælge trøje?

Vi har et stort udvalg af trøjer, som du kan vælge og købe. Med vores Mystery Boxes er konceptet dog, at du ikke ved hvilken fodboldtrøje du får. Det vil sige at du får en tilfældig udvalgt trøje fra en tilfældig klub - du kan dog fravælge max 3 hold som det absolut IKKE må være, dette gør du som kommentar når du lægger en bestilling.

Hvordan fungerer abonnement?

Hvis du vælger at oprette et abonnement på Mystery Boxes, får du hver måned, eller hver 14. dag, tilsendt én Mystery Box fra samme trøjeudvalg som florerer i vores almindelige Single Boxes. Abonnementet er IKKE bindende, og såfremt du ønsker at opsige dit abonnement, skriver du bare til os i chatten eller via formularen under ''Kontakt os''. Din opsigelse er gældende fra det tidspunkt vi modtager din besked.

Har i mængderabat?

Vi tilbyder ikke mængderabat hos Matchwinner.

Hvem sender i med?

Det er vigtigt for os, at vores varer bliver sendt og leveret så hurtigt som overhovedet muligt. Derfor benytter vi os af DAO365.

Har i returret?

Hos Matchwinner har du altid 14 dages fortrydelsesret. Du skal bare trykke på fanen ''retur'' i toppen af siden, og bestille en returlabel igennem den hjemmeside som kommer frem.

Da vi hos Matchwinner forsøger at have de bedste priser, er du selv ansvarlig for eventuelle omkostninger ved returnering/ombytning.

Kan jeg følge jer på sociale medier?

Ja! Hop ind på vores instagram Matchwinnerdk eller TikTok og følg med for at deltage i spændende konkurrencer og få opdateringer om nye varer og trøjer i vores boxes! 

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan enten sende en chat til os ved at klikke på ''Chat med os!'' i bunden til højre, eller under fanen ''Kontakt os''.

Husk at tjekke dit spamfilter, når vi svarer på mail!